House of Style NL

@deezzstyles

Binnenkijken bij Instagrammer…@deezzstyles

‘Binnenkijken bij een instagrammer’ is ontstaan uit nieuwsgierigheid. Ik vind het zo leuk hoe positief en open iedereen reageert op mijn vragen. Hoe leuk is het om iemands account in het zonnetje te zetten met eigen foto’s en woonvragen voor te leggen. We hebben het over woondromen, styling, kleur, inspiratie en wat er verder besproken wil worden. Ik hoop je met deze serie ‘Binnenkijken bij een instagrammer’ te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe accounts. Ik vraag de geïnterviewde wie zij een vraag zou willen stellen en zo blijft deze serie actueel. Ik had jullie pareltjes beloofd en dit is er weer zo een. Ik wens jullie veel inspiratie en leesplezier.

Monique van @lifestyle_monique heeft 5 mooie vragen voor @deezzstyles over inspiratie, balans en stijl. De verrassende antwoorden van Daisy lees je hieronder.

Bij Daisy kijken we voornamelijk buiten. Ben je op zoek naar inspiratie voor de ultieme Ibiza vakantie sfeer? Dan kan je je hart ophalen op dit account. Desy is 30 jaar werkzaam geweest in de mode en is van kleins af aan al gefascineerd door interieurstyling.

De tuin is dan ook mijn meest favo plekje omdat ik een echte sunny girl ben

“Ik ben sinds ’88 samen met mijn grote jeugdliefde! We hebben twee kids Gyan & Livy en twee poezen. We wonen in een vrijstaand huis wat we, 16 jaar geleden, zelf gebouwd hebben. We wonen aan de rand van een dorp waar het bos in de achtertuin ligt en waar je heerlijk kunt wandelen. We wonen hier erg fijn en zijn zo in Maastricht, Valkenburg of Heerlen. Zuid Limburg it is!”

Ben je altijd al gepassioneerd geweest over interieur en styling?

“Ik was heel jong toen ik op mijn kleine kamertje de meubels een ander plekje gaf. Het heeft er altijd ingezeten. Kleuren en patronen… ik word er van jongs af aan door getriggerd”.

Wat is je favoriete plek in huis?

“In huis is dat de woonkamer wat ik een heerlijke gezellige plek vind. In de winter met de haard aan, dekentje, kussens, kaarsjes branden en een filmpje erbij love it. In de zomer is mijn favoriete plek onze tuin waar ik beachvibes heb toegevoegd om Ibiza thuis te creëren. De tuin is eigenlijk mijn meest favoriete plek omdat ik een echte sunny girl ben #teamsunshine”.

“Als je iets vanuit je hart doet gaat het vanzelf”

Kan je je lievelingskleuren kwijt in je interieur?

“Al zolang ik mij kan herinneren zijn zwart & wit mijn favorieten. Ze geven mijn visuele brein, die constant in beweging is, rust. Ik gebruik soms ook bonte kleuren, pastel- of warme tinten maar die vervelen mij sneller en zijn altijd tijdelijk”.

Wat is jouw ultieme stylingtip?

“Volg je buikgevoel en neem nooit iets over uit reclamefolders. Er zijn geen regels want die bepaal jij zelf”.

Wat staat er op je verlanglijstje?

“Een hele mooie grote Strelizia voor in huis en een aantal Strelizia’s voor in de tuin!!”

Woon je nu in je droomhuis?

“Mijn droomhuis staat op Ibiza. Als we ooit de jackpot zouden winnen is dat de plek waar ik zou willen wonen. Het huis waar we nu wonen is prachtig met een heerlijke tuin en zwembad. Ik vind het oprecht belangrijker dat je je fijn voelt in je huis. Groot of klein dat zegt me niks”.

Vragen van Monique van @lifestyle_monique

Ben je wel eens inspiratieloos? “Het klinkt raar maar ik ben zelden inspiratieloos. Ik word bij het minste of geringste getriggerd! Je kunt het een afwijking noemen”.

Hoe blijf je geïnspireerd? “Ik kijk graag binnenkijkers op youtube, lees mooie woonbladen of kijk woonprogramma’s”.

“Ik ben zelden inspiratieloos. Ik word bij het minste of geringste getriggerd”

Ik zie jouw stijl nergens terug dus moet wel vanuit je binnenste komen. “Ik vind dat een heel mooi compliment. Ik ben een echt gevoelsmens (hsp) en heb een sterk gevoel bij dingen wat ik mooi vind. Ik style dan ook echt met mijn hart en op mijn buikgevoel!”.

Hoe breng je balans in je interieur en hoe stem je de stijlen op elkaar af? ”Als je iets vanuit je hart doet gaat het vanzelf. Het hoeft niet een stijl te zijn. Gewoon je gevoel laten spreken. Eigenheid in je interieur vind ik het mooiste wat er is”.

Van welke instagrammer zou je meer willen weten en wat zou je willen vragen?

Berry van het kleurrijke account @meneerdejager: “hoe is je passie voor styling ontstaan? Gaat manlief in al veranderingen mee in huis? Wie is handiger Walter of jij?”. En Berry heeft “ja” gezegd. Super leuk dat je hem hebt gevraagd Daisy. Ik ben dan ook wel een beetje trots dat hij mee wilt werken aan deze rubriek. Wat een gaaf account. Zijn verrassende antwoorden lees je binnenkort in de rubriek “Binnenkijken bij een instagrammer”.

Dank voor je mooie antwoorden en dit inkijkje in je huis en tuin. Vakantiesfeer in Huize Daisy! Kan me voorstellen dat je happy bent met deze plek. Wil je meer van Daisy zien? Volg haar dan via @deezzstyles of kijk op haar website www.stylebydeezz.nl

Vragen? Stuur dan een berichtje naar marije@houseofstyling.nl.

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.