House of Style NL
Marije Dijkstra

Interieurontwerper - Styling - Fotografie

Marije Dijkstra Jan Des Bouvrie Interieur Ontwerp Stylist

Ik ben interieurontwerper en sinds kort schrijf ik blogs. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie (Interior Design and Styling, Hogeschool Saxion) en heb jaren gewerkt als interieurontwerper en interieurstylist o.a. voor diverse opdrachtgevers waaronder interieuradviesbureaus, woonwinkels zoals Eijerkamp, verschillende woon-en lifestylebladen zoals VT Wonen en Ariadne at Home en RTL woon- en klusmagazine.

Ter aanvulling op mijn jarenlange ervaring als interieurontwerper heb ik de vakopleiding interieurfotografie afgerond. Ik schrijf blogs over interieur, styling en interieurfotografie. Met deze blogs hoop ik je te inspireren om zelf aan de slag te gaan met je interieur. Het is mijn doel om deze website zo snel mogelijk te laten groeien met waardevolle inspiratie, zodat jij flow in je interieur kan brengen met de juiste kleuren en materialen in een stijl die goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Op het gebied van interieurfotografie ben ik bezig om mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Net als met interieurstyling moet een handschrift in interieurfotografie groeien. Ik heb, vanuit mijn styling achtergrond, een goed gevoel voor compositie en kleur wat nu goed van pas komt. Ik focus op interieur- en lifestylefotografie. Mijn stijl zou je het best kunnen omschrijven als licht en puur met heldere lijnen.

Het belangrijkst in mijn leven is mijn gezin. Ik ben moeder van een jongen/meisje tweeling en getrouwd met de liefste. Sinds kort wonen we in een verbouwd ’50-er jaren huis in een klein groen dorpje nabij Utrecht. Het grootste gedeelte van de verbouwing zit er op maar we hebben nog een grote slag te maken. Met veel liefde voor interieur en styling heb ik de basis gelegd voor een warm en gezellig familiehuis. Het huis en de tuin zijn nog niet af. Ik  neem je graag mee in de verbouwing en inrichting hiervan in mijn blog. Leuk als ik je kan inspireren!

Lees mijn Blog....
error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.