Skip to main content

Vandaag bezocht ik op de VT Wonen & Design beurs het Basic House, Earth House en Green House van VT Wonen. Wat een plaatjes. Oud roze in de keuken en een touche of gold. 

Het Earth House is ingericht door Liza Wassenaar. Aardse kleuren geïnspireerd op zand, klei en de woestijn. Alle gebruikte materialen hebben een natuurlijke oorsprong. Verrassend is het tikkeltje roze; geen knalkleur maar passend ‘sophisticated’ roze. Love it! Kijk maar naar deze schitterende keuken. Het huis is origineel door het mini-museum in de hal die tevens de verbinding vormt tussen alle vertrekken. 

Marianne Luning en Fietje Bruijn hadden de styling voor Green House op zich genomen. Prachtige combinatie van groentinten gecombineerd met donker hout. De patio met veel planten neemt een groot deel van het huis in beslag maar laat goed zien wat planten doen; het geeft leven aan het interieur. Het donkerste kleur groen uit de planten komt mooi terug in het karpet op het zwarte visgraadparket en de groene wand. De structuren bijvoorbeeld in de verlichting zorgen voor luchtigheid in het geheel ondanks de zware kleuren. 

Het Basic House is ingericht door Tanja Saarberg en Kim van Rossenberg. Zij hebben met bruin, grijstinten en ook een tikkie goud en messing een mooie warme basis neergezet. Ze hebben gebruik gemaakt van veel accessoires waaronder veel, heel veel droogbloemen, maar door het consequente kleurgebruik en doordachte materiaalkeuze is het een fraai geheel geworden. Doordat kleur overal is doorgevoerd oogt het huis levendig alsof de bewoners elk moment thuis kunnen komen. Mooie materialen en met oog voor detail gestyled.  

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.