House of Style NL
Pastel roze urban licht hout

@pastelcrib

Binnenkijken bij Instagrammer…@pastelcrib

Arianne van @haarlemshuisje hoefde niet lang na te denken toe ik haar vroeg wie ze in deze rubriek terug zou willen zien: Cilvya van het prachtige account @pastelcrib. Zij is een meester in het combineren van kleuren en creëert prachtige stillevens met bloemen in haar huis. Wat maar weinig mensen weten is dat Cilvya ook eigenaar is van @tiny.vases. Een super gaaf concept met handgemaakte vaasjes. Elk vaasje maakt ze met “veel liefde en plezier”. Haar succes is niet onopgemerkt gebleven want ze ontvangt heel veel lieve en enthousiaste reacties. Wie is deze kleurrijke creatieveling die de wereld een beetje mooier maakt met kleur?

“Ik ben Cilvya (29) en woon samen met mijn vriend in een portiekwoning van ongeveer 95 m² in Den Haag. Ik ben hier in april 2019 komen wonen na een lange tijd gewoond te hebben in Amsterdam en Utrecht. Helaas waren de huizen in beide steden erg prijzig en aangezien we beide Den Haag tevens een leuke stad vinden, zijn we nu officieel Hagenaren. Waar ik echt blij van word is wandelen in de natuur, reizen (en dan vooral veel hiken), lezen, het bezoeken van rommelmarkten en kringloopwinkels en creatief bezig zijn zoals het maken van kleine vaasjes die je terug kunt vinden op mijn andere instagrampagina @tiny.vases”.

“Een interieur is persoonlijk. Het is jouw smaak wat het tot een eigen unieke stijl maakt”

Ben je altijd al gepassioneerd geweest over interieur en styling?

“Ik ben altijd geïnteresseerd en gepassioneerd geweest over styling. Vroeger met name over styling op het gebied van mode. Omdat ik voorheen altijd in een huurwoning woonde wilde ik niet teveel geld hier aan uitgeven, maar had ik wel heel veel ideeën in mijn hoofd en kon ik onwijs genieten van andermans interieur of de inrichting van een café/restaurant. Maar sinds we onze eigen woning hebben in Den Haag ben ik veel meer bezig met styling en vind ik het altijd leuk en uitdagend om dingen te veranderen in huis”.

Hoe zou jij de stijl van je inrichting beschrijven?

“Ik denk dat mijn naam @pastelcrib al veel verklapt; mijn inrichting is kleurrijk maar door het lichte kleurenpalet straalt het geheel ook rust uit”.

Wat is je favoriete plek in huis?

“De eetkamer vind ik de mooiste ruimte in ons huis. De woonkamer en eetkamer waren eerst twee aparte ruimtes naast elkaar. Maar omdat ik van open ruimtes houd hebben we de muur tussen deze kamers doorbroken waardoor de ruimte nu groter en lichter is. Ik zit dan ook vaak aan de eettafel, vooral op de dagen dat ik thuis aan het werk ben. Deze ruimte heeft een kalmerend effect op me. Ik denk dat dat komt door de lichte ruime eettafel en omdat er niet veel spullen in deze ruimte staan. Verder ben ik nog steeds heel erg blij met de kleur op de muur. Blijkbaar vinden meer mensen dat, aangezien ik veel complimenten krijg over de kleur van mijn eetkamer”.

Kan je je lievelingskleuren kwijt in je interieur?

“Roze is echt mijn lievelingskleur. Vooral oudroze of babyroze vind ik erg mooi. Ik merk dat vooral aan de accessoires, want het roze krijgt altijd meteen mijn aandacht. Dat is best een grappige ontwikkeling, aangezien ik vroeger helemaal niet van roze hield”.

“Ik ben blij met de kleuren die we hebben gekozen voor de kamers en ik kan zeker mijn lievelingskleuren toepassen in ons interieur. Als het niet een kleur op de muur is dan is het wel in een accessoire. Het is wel zo dat als het aan mij lag, elke muur wel een kleur of gaaf behangetje had, maar ik heb ook een vriend die het soms allemaal een beetje teveel poespas vindt” zegt ze met een knipoog.

Wat is jouw ultieme stylingtip?

Mix en match oude spullen met nieuwe spullen. Zelf ben ik gek op oude spulletjes omdat ze een verhaal met zich mee dragen. Ik denk ook dat het handig is om niet teveel trendgevoelige meubel-stukken of accessoires te kopen, maar juist iets wat tijdloos is. Verder gewoon lekker dichtbij jezelf blijven, alleen jij weet wat je mooi vindt, zoiets voel je gewoon. Een interieur is persoonlijk. Het is jouw smaak wat het tot een eigen unieke stijl maakt”.

Wat staat er op je verlanglijstje?

“Ik zou graag mijn balkon willen aanpakken, het ziet er op dit moment nog niet echt gezellig uit. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om deze gezellig aan te kleden, aangezien de ruimte erg klein is, maar dat moet ik dan maar beschouwen als een creatieve uitdaging. Verder staat de logeerkamer al bijna een jaar op de planning. Die dient nu als opslagplek”.

Woon je nu in je droomhuis?

“Dit is niet mijn droomhuis, maar wel een fijne plek om te wonen voor nu. Ik zou graag een tuin willen hebben waar ik een leuk moestuintje kan maken. Mijn droomhuis ligt in de natuur of bij het water, maar dat is voor de toekomst. Verder ben ik ben zeker tevreden met waar en hoe ik nu woon”.

Van wie zou je meer willen weten en wat zou je willen vragen?

“Ik geef het stokje graag door aan @lifestyle_monique. Monique heeft een heel andere stijl dan ik (scandinavisch, bohemian) maar daar kan ik juist zo van genieten. Ik vind haar inrichting erg mooi en veel rust uitstralen. Een leuke vraag die ik graag beantwoord zou willen hebben is: wat vind jij het mooiste item in je huis?”. Inmiddels heb ik contact met Monique gehad en zij wil ook graag meewerken aan deze rubriek. Jeeehhh super leuk Monique van @lifestyle_monique.

Dank Cilvya voor je medewerking aan deze rubriek en je kleurrijke inspiratie. Ben benieuwd wat je van je balkon en logeerkamer maakt. Veel succes en plezier met het vervaardigen van je prachtige vaasjes die de wereld een beetje mooier maken!

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Cilvya dan via @pastelcrib en neem dan meteen even een kijkje op @tiny.vases voor de schattigste vaasjes ever.

Wil jij jezelf in deze rubriek terug zien? Stuur dan een berichtje naar marije@houseofstyling.nl.

Passie voor Interior Design, Styling & Photography
error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.