House of Style NL

@meneerdejager

Binnenkijken bij Instagrammer…@Meneerdejager

Binnenkijken bij een instagrammer’ is ontstaan uit nieuwsgierigheid. Ik vind het zo leuk hoe positief en open iedereen reageert op mijn vragen. Hoe leuk is het om iemands account in het zonnetje te zetten met eigen foto’s en woonvragen voor te leggen. We hebben het over woondromen, styling, kleur, inspiratie en wat er verder besproken wil worden. Ik hoop je met deze serie ‘Binnenkijken bij een instagrammer’ te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe accounts. Ik vraag de geïnterviewde wie zij een vraag zou willen stellen en zo blijft deze serie actueel. Via @deezzstyles heb ik contact opgenomen met Berry van het account @meneerdejager. Zij heeft een paar mooie vragen voor hem over zijn passie voor styling en over veranderingen in huis. Voorlopig is dit de laatste ‘Binnenkijken bij een instagrammer’ in deze serie. Ik ga mijn focus verleggen. Binnenkort vertel ik je hierover meer maar nu eerste Berry!

Berry woont met zijn man Walter in een ruim appartement vlakbij het centrum van Rotterdam. Wat een explosie van kleuren, prints en accessoires. De stijl van Berry kenmerkt zich door gewaagde stylingcomposities, veel kleur en contrast in materiaalgebruik.

Het allerbelangrijkst is dat een huis persoonlijkheid heeft

Ik vind het vooral erg leuk om er achter te komen wat Berry op zijn verlanglijstje heeft staan. Verrassend is het zeker! Meer weten? Lees dan gauw verder. Ik wens je veel inspiratie en leesplezier.

Ben je altijd al gepassioneerd geweest over interieur en styling? En hoe is je passie voor styling ontstaan?

“Ja ik ben altijd al met kleuren bezig geweest, groepjes maken met accessoires en stylinghoekjes in mijn kamer toen ik nog thuis woonde. Mijn passie voor styling is ontstaan in mijn vorige beroep als visagist en hairstylist, daar was ik altijd bezig met kleuren, concepten bedenken en uitwerken, locaties zoeken en modellen regelen. Vriendinnen vroegen mij altijd om advies. Door gezondheidsredenen heb ik in 2014 een ander beroep moeten zoeken. Na een tijdje thuis te hebben gezeten ben ik begonnen met styling in mijn eigen huis, tafeltje hier kastje daar.. Ik vind het heerlijk om verschillende stijlen toe te passen in ons huis en te combineren. Vorige jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen om mijn creaties op instagram te delen”.

Wat is je favoriete plek in huis?

“Wat ik erg fijn aan ons huis vind, is dat elke ruimte zijn eigen thema en ambiance heeft. Zo vind ik onze agaat cave erg bijzonder en onze woonkamer waar veel verschillende stijlen samen komen”.

“Op mijn verlanglijstje staat mijn eigen tv-serie”

Kan je je lievelingskleuren kwijt in je interieur?

“Ja ik houd van kleur maar kan ook erg genieten van eenvoud en mix beide ook graag door elkaar”.

Wat is jouw ultieme stylingtip?

“Het allerbelangrijkst is dat een huis persoonlijkheid heeft. Think out side the box  en don’t follow trends and follow your feeling. Dat is mijn ultieme stylingtip”.

Wat staat er op je verlanglijstje?

“Op mijn verlanglijstje staat mijn eigen tv-serie: ‘meneer De Jager op jacht’.

Woon je nu in je droomhuis?

“Ja, mijn man en ik wonen in een prachtig appartement vlakbij het centrum van Rotterdam met een prachtig groot dakterras wat vrij uniek is. Sinds ik me op mijn plekje voel in de grote stad kan ik zeggen dat dit mijn droom paleisje is”.

Vragen van Daisy van @DEEZZSTYLES

De eerste vraag over passie voor styling heb je al beantwoord maar @deezzstyles. Wil ook heel graag weten of manlief in al veranderingen mee in huis? “Mijn man Walter vindt eigenlijk alles prima. Ik heb carte blanche; ik ben het oog en hij is de maker. We zijn een top-duo samen. We kunnen goed samen werken en hebben een tijd samen meubels opgeknapt. Dan liepen we door de kringloop en dan zag ik een oud stoffig kastje staan. Walter had geen idee had wat ik erin zag. Ik deel mijn idee en Walter voert het uit.  Sinds hij voor zichzelf is begonnen is het pimpen van meubels helaas op een laag pitje komen te staan maar deze combi werkt heel erg goed samen”.

“Mijn passie voor styling is ontstaan in mijn vorige beroep als visagist en hairstylist”

Op de vraag wie handiger is hoeft Berry niet lang na te denken. “Walter is handiger absoluut!! Ben wat dat betreft met een echte man getrouwd hahaha maar die kan ook echt alles. Super fijn voor mijn projecten samenwerking op instagram, al moet ik wel zeggen dat ik steeds meer zelf doe… heb een goede leermeester! De muur in onze studio heb ik zelf voorzien van een kleur”.

Berry dank voor je medewerking en inspiratie. Fantastisch dat je samen met je man je passie voor interieur kan delen. Klinkt als een gouden team. Ik hoop van harte dat je droom voor een eigen tv-programma uitkomt. Je kan Berry volgen via @meneerdejager.

De laatste vraag ‘wie zou je in deze rubriek terug willen zien’ zet ik on hold. Na 8 prachtige inkijkjes in verrassende accounts en meer te lezen over de personen achter de accounts ga ik mijn focus verleggen. Binnenkort vertel ik je hierover meer. Stay tuned!

Vragen? Stuur dan een berichtje naar marije@houseofstyling.nl.

Passie voor Interior Design, Styling & Photography
error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.