Skip to main content

COMPLEET INTERIEURADVIES

Je wilt goed op weg geholpen worden en een stevige basis neerzetten in je interieur. Persoonlijk en helder advies om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest passende indeling, meubelplan, kleurenpallet en styling wat jouw unieke sfeer ondersteunt. Een compleet advies inclusief 3D-tekeningen helpt je om keuzes nog inzichtelijker te maken. Door de ruimte 3D uit werken krijg je goed zicht op de ruimte en zie je wat kleuren doen. Alle elementen worden meegenomen die voor een sprankelend eindresultaat zorgen. Ik help je ook met verlichting. Dan weet je meteen waar verlichtingspunten moeten komen. Ik adviseer je welke lichtbronnen nodig zijn in de ruimte en welke armaturen goed in jouw sfeer plassen. De intake vindt plaats op locatie, de tussentijdse afspraak online of op locatie en de eindpresentatie op locatie. Je kan met dit advies zo aan de slag.

Door gebruik te maken van een combinatie van verschillende stijlen en oude en nieuwe spullen creëer ik een functionele basis en gaat je interieur leven. Ik maak een vertaalslag van specifieke woonwensen en stijl naar een fijne evenwichtige leefplek waar woonplezier het belangrijkste is. Dit geeft een interieur een persoonlijke uitstraling en zo vertelt elk huis en elke ruimte vertelt een verhaal. Door mijn kennis, jarenlange ervaring, sterke intuïtieve vermogen en ervaringen zie ik wat een ruimte of een huis nodig heeft om weer in balans te komen met een positieve flow. Flow is het gevoel wat mensen krijgen wanneer ze een ruimte binnenkomen. De sfeer is goed, de kleuren en de ruimte; alles klopt.

Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

“Elk huis is uniek. Elk ontwerp is maatwerk”.

Voor wie? 

Dit advies is ideaal als je op zoek bent naar een professioneel advies inclusief lichtplan. Je wilt goed op weg geholpen worden en een stevige basis neerzetten in je interieur. Persoonlijk en helder advies om de juiste keuzes te maken bij het kiezen van de meest passende indeling, meubelplan, materiaaladvies, kleurenpalet en styling wat jouw unieke sfeer ondersteunt. Dit advies is zeer geschikt als je plannen hebt om te verhuizen of voor een uitgebreide restyling. Je kan dit plan ook gebruiken om bijvoorbeeld een aannemer inzichtelijk te maken wat jouw wensen zijn.

Hoe ziet dit advies er uit?

  • Kennismaking bij jou thuis. We bespreken alle wensen en bekijken de ruimtes. Na afloop ontvang je een passende offerte.
  • Tijdens het tussentijdse overleg bij jou thuis bespreken we het moodboard die ik maak op basis van het kennismakingsgesprek en deel ik mijn eerste bevindingen. Zo weet ik of we de juiste richting op gaan.
  • Ontwerpen. In deze fase ga ik aan de slag met indelingen en 3D-impressies zodat je ziet wat de mogelijkheden zijn en hoe het geheel met meubels, kleur en styling er uit komt te zien.
  • Kleur- en materiaal zijn essentieel. Ik laat je zien hoe kleur en materiaal jouw unieke sfeer compleet maken.
  • Meubelvoorstel en styling. Ik laat je zien welke meubels passend zijn en welke materialen je nodig hebt voor de finishing touch in je interieur.
  • Raamdecoratie. Raamdecoratie maakt een sfeer af. Desgewenst met domotica of smart home.
  • Lichtplan. Na dit advies weet je waar de verlichtingspunten moeten komen. Ik adviseer welke lichtbronnen nodig zijn in de ruimte en welke armaturen goed in jouw sfeer passen.
  • Ik kom alles bij jou thuis presenteren en je ontvangt een ontwerp box waar het ontwerp in zit om een vliegende start te maken naar jouw unieke eigen sfeer.

Prijs varieert tussen € 1997,- en € 4997,-

COMPLEET INTERIEURADVIES AANVRAGEN

BEKIJK WELK ADVIES HET BESTE PAST BIJ JOU:

KORT

INTERIEURADVIES

AAN HUIS 

UITGEBREID

INTERIEURADVIES

AAN HUIS

COMPLEET

INTERIEURADVIES

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding).

Jorinde CrumGroenekan

Heb heel veel aan het complete interieuradvies van Marije gehad. Tijdens de uitvoering was het al prachtig en is echt super mooi geworden. Ik raad andere mensen House of Styling zeker aan.

Gertjan StichterNieuwegein

Wij zijn heel blij met het 2.5 uur durende styling advies van Marije. Ze denkt mee qua kleur, textuur en de kleine aanpassingen die we kunnen doen. Ze is enthousiast en houdt rekening met onze wensen. We zijn er gelijk mee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader!

Ellen BosboomOdijk

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden.

AukjeHouten

Voor de renovatie van ons huis heeft Marije ons een persoonlijk stylingadvies thuis gegeven. Marije nam hiervoor uitgebreid de tijd en dacht mee met onze wensen en de praktische uitvoering daarvan. Wij zijn er erg blij mee! Ons huis is nu nog leeg en kaal, maar geïnspireerd door Marije’s adviezen zullen wij er een warm en gezellig paleisje van kunnen maken. Marije bedankt!

JudithAbcoude

Na een grote verbouwing hadden wij hulp nodig met onze inrichting. Marije heeft ons geholpen met kleur, textuur en meubeladvies. Het was erg prettig om met haar samen te werken. Ze begreep goed welke richting we op wilden met ons interieur.

Jikke WesterterpBilthoven

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Wij zijn enorm blij met de aanpassingen. Super bedankt voor je inbreng!

Eveline en PaulInterieuradvies

Marije heeft ons echt goed geholpen met de kleuren en inrichting van ons nieuwe huis. Haar advies is goed afgestemd en praktisch toepasbaar. Een aanrader!

Saskia LangenbergHilversum

Na een grote verbouwing hadden wij hulp nodig met onze inrichting. Marije heeft ons geholpen met kleur, textuur en meubeladvies. Het was erg prettig om met haar samen te werken. Ze begreep goed welke richting we op wilden met ons interieur.

JikkeBilthoven

We wilden herinrichten, niet verbouwen en zo veel mogelijk gebruik maken van onze huidige spullen. Marije keek, stelde vragen en luisterde goed naar onze voorkeuren. Zij kon ons idee aanvullen met tips en hielp ons vooral op weg in kleur- en productkeuzes. Zonder hulp van Marije waren we nu nog aan het filosoferen. Nu weten we concreet wat ons te doen staat.

Esther UytewaalUtrecht

Wij zijn heel blij met het advies voor onze nieuwbouwwoning. Marije heeft onze wensen goed vertaald in een volledig uitgewerkt plan voor de benedenverdieping. Het was prettig om met Marije samen te werken. Bedankt!

Yvonne Vollenbroek en Jesper HuismanAmsterdam

We hebben jouw advies als heel waardevol ervaren en we hebben daarna echt concrete stappen kunnen zetten. We zouden het zeker ook aan andere mensen aanraden!

Jeanine en Koen VerheuvelGroenekan

Hartelijk bedankt voor het advies, was zeer nuttig en we gaan er mee aan de slag!

Anne en Willem van der SarUtrecht

Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking met Marije. Ze wist onze ideeën en smaken heel goed te ‘vangen’ in een totaal ontwerp.
Van onze eigen diverse en uiteenlopende wensen zorgde Marije ervoor dat er een prachtig concept uitkwam met leuke verrassingen waardoor het huis, straks als het verbouwd is, echt ons ‘thuis’ zal zijn. Heel veel dank aan Marije voor haar werk en inzet!

Wendy en EelcoUtrecht

Van tevoren had ik niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Super blij met het resultaat!

Lisa SteltenpoolHilversum

Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis.

Georget BoumanGroenekan

House of Styling heeft de volledige renovatie en uitbouw van onze benedenverdieping uitgedacht. Marije dacht mee, luisterde naar ons met als eindresultaat een heel mooi ontwerp waar we erg blij mee zijn!

VCUtrecht

Marije luistert en kijkt goed naar de sfeer die je zoekt, ze doet dit met veel gevoel voor het huis, met de ruimte binnen in relatie tot de tuin en vertaalt dat in praktische, inspirerende inzichten en tips.

Jorinde CrumGroenekan

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

Wij zijn enorm blij met de aanpassingen. Super bedankt voor je inbreng!

Eveline en PaulGooi- en Vechtstreek

Marije heeft ons enorm fijn op weg geholpen bij de herinrichting en vooral sfeer vergroting van onze beneden verdieping en slaapkamer. Marije had heel snel grip op onze stijl, adviseerde ze ons ter plekke en ontvingen we aan het eind van de middag een samenvatting inclusief linkjes naar woonwinkels met concrete voorstellen.

Olga en Rob ter HeddeHilversum

Met jouw ideeën kijken we heel anders naar onze woonkamer. Heel leuk om aan de slag te gaan.

J.Groenekan

Ik heb dingen geleerd waar ik nog nooit over na had gedacht. Mijn keuzes gaan steeds meer vorm krijgen.

Catharina Jacob - PlantingaBodegraven

Het is echt mooi geworden. We krijgen veel complimenten over het behang.

AnoukAmsterdam

Ik heb Marije ingeschakeld bij de inrichting van ons nieuwe huis, een gemeentemonument in Amsterdam. Ze heeft mij enorm geholpen met de 'basis' van het huis. Marije heeft super goede ideeën, out of the box, waardoor het geheel veel beter tot zijn recht komt.

Anouk EversAmsterdam

Wij vonden het een heel leuk en inspirerend gesprek

AnoniemBilthoven

Inmiddels (half juni) zijn we verhuisd en wil ik je graag mailen om te laten weten hoe we dankbaar we zijn geweest met al jouw adviezen. Ik zal je blijven aanraden bij familie en vrienden, want die waren erg benieuwd wie ons inspireerde!

AnnaGouda

We vonden de sessie erg waardevol! Dank voor alles.

FroukjeHilversum

Voor de verbouwing van ons garage naar praktijk en extra woonruimte, hebben wij de expertise van Marije ingeschakeld. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat wij meteen een duidelijke beeld voor ogen kregen hoe het eruit komt te zien. Marije staat bij mij op speed dial voor volgende projecten!

AndreaGroenekan

Marije heeft een heel goed inlevingsvermogen waardoor ze perfect aanvoelt wat bij je past. We zijn dan ook heel blij met de adviezen die ze heeft gegeven voor de inrichting van onze woonkamer. Bij ons volgende project zou ik haar zeker weer inhuren.

WinekeDriebergen-Rijsenburg

Voor ons nieuwe huis hadden we wat tips nodig voor de inrichting en aankleding van de woonkamer en hobbykamer. Marije gaf hele leuke tips waar ik zelf nooit op gekomen was. Ze luisterde goed naar onze wensen en keek ook goed naar de stijl van de meubels etc. die we al hadden. Met de tips van Marije kunnen we zelf weer verder. Als je interieuradvies nodig hebt, dan kan ik Marije van harte aanbevelen.

SteefGooi- en Vechtstreek

Marije heeft mij enorm geholpen met de inrichting, kleurenpalet en styling van mijn woning. Ik zie zelf al snel door de bomen het bos niet meer maar Marije luistert goed naar je wensen en ziet direct wat je mooi vindt. Ze gaat daar op verder totdat je een heel praktisch plan hebt waar je zo mee aan de slag kunt. Ik kan Marije zeker aanbevelen!

MariekeUtrecht

Fijn contact met Marije. Ze kijkt goed mee en luisterde goed naar onze verwachtingen en wensen. Ze zorgt ervoor dat het één geheel wordt. Het kantoor wordt een stuk rustiger en warmer dankzij de goede en duidelijke adviezen van Marije.

MiriamHilversum

Marije gaf ons deskundig advies over het inrichten van ons appartement. Ze gaf ons tips waar we direct aan de slag konden. Bijvoorbeeld over kleurgebruik in ons huis, en de inrichting van onze (slaap)kamers. Dankzij Marijes advies is ons huis nu fijner ingericht.

EvaAmsterdam

Ik ben zo ontzettend blij met jouw praktische tips inclusief weblinks! We zijn direct aan de slag gegaan met jouw input. keuken maken het geluid veel meer gedempt. Echt een verbetering.
Kortom, het resultaat mag er zijn. We zijn zo blij!!

IngridHilversum

Bedankt voor het leuke bezoek gisteren, alle radartjes zijn vol aan het draaien!

JoyceUtrecht

Super fijn dat je ons zoveel ideeën mee geeft. We kijken terug op een heel fijn advies.

AnnekeErmelo

Dank voor al je adviezen. Wij zijn daar erg blij mee. Wij hebben nu een goed beeld hoe we alles bij elkaar kunnen brengen, en dat is precies waar wij naar op zoek waren.

IngeAmerongen

WIL JE WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN?

MAIL MIJ

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.