HOUSE OF STYLING

INTERIOR DESIGN & STYLING

Verkoop Styling

Behalve een interieuradvies kan ik helpen bij het verkoopklaar maken van je woning. Ik zorg voor flow in je huis zodat je huis nog aantrekkelijker wordt voor kopers.

Styling draagt bij aan het verhaal van het huis. Door te schuiven met meubels en elementen weg te laten of juist accessoires toe te voegen kan een ruimte totaal anders worden beleefd. Kortom ik haal het beste uit je huis volledig afgestemd op de doelgroep. Door mijn achtergrond als interieurontwerper en stylist heb ik feeling voor dit vak. Ik heb de fijne kneepjes voor verkoopstyling geleerd van een zeer ervaren vastgoedstylist en mag mezelf gecertificeerd vastgoedstylist noemen.

De meest effectieve manier van verkoopstyling is doelgroep styling. Hoe beter je je styling afstemt op de doelgroep hoe groter het effect. Een huis wat instapklaar is, waar een potentiele koper zijn of haar droomhuis in herkend wordt nu eenmaal vaker sneller verkocht (of verhuurd) voor een hogere prijs.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen heb ik meteen toegepast en dat maakte al verschil. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Fantastisch hoe Marije doormiddel van advies over kleuren en materialen ons heeft geholpen een nieuw huis ons thuis te maken

RoosDen Haag

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s