Skip to main content

Binnenkijken bij Instagrammer…@haarlemshuisje

Deze keer bij Arianne! Deze leukerd is eigenaar van het instagramaccount @haarlemshuisje. Ik ken Arianne via de vakopleiding interieurfotografie. Ik stelde haar een paar vragen over haar passie voor interieur en styling en haar woondroom.

“Ik (Arianne, 1982) woon samen met mijn man in een jaren 30 tussenwoning in Haarlem. Hiervoor woonde we in Amsterdam en sinds mei 2018 wonen we in Haarlem. Ik ben gek op interieur en fotografie en deel dit via @haarlemshuisje. Als ik niet thuis ben dan ben ik graag op reis. Ook fleur ik mijn interieur de laatste tijd op met mijn eigen keramiek creaties”.

Wat is de ultieme stylingtip van Arianne van @haarlemshuisje? Lees mee!

 

 

Ben je altijd al gepassioneerd geweest over interieur en styling?

“Als kind maakte ik al tekeningen over hoe ik wilde dat mijn kamer eruit zou komen te zien. Toen ik wat ouder was begon ik met mijn spulletjes aan te passen met een ander kleurtje verf. Ik was al aan het upcyclen voor het woord bestond. Het recyclen en upcyclen van items in het interieur, doe ik nog steeds heel graag. Met een likje verf kun je een oud meubel weer een compleet nieuwe look geven. De keuken is nog van de vorige bewoners. We hebben een bovenkastje weggehaald, een plank opgehangen en de achterwand groen geverfd. Met een paar simpele ingrepen is het echt een heel andere keuken geworden”.

 

 

 

Wat is je favoriete plek in huis?

“Ik ben heel blij met onze badkamer. Er zat een oude badkamer in, waardoor we helemaal opnieuw mochten beginnen. We hebben gekozen voor een heel moderne badkamer met zwart staal. Toch hebben we rekening gehouden met de stijl van het jaren 30 huis door de kleur van de tegels, die ook in de jaren 30 heel populair was. Ik ben nog steeds iedere dag blij met het eindresultaat”.

 

 

 

Kan je je lievelingskleuren kwijt in je interieur?

“Jazeker, ik ben gek op het kleurenpalet in huis. Het uitgangspunt waren de eetkamerstoelen die we al in onze vorige woning hadden. Deze prachtige tinten waren heel goed te combineren met andere mooie kleuren. De tinten in huis hebben we bewust wat rustig gehouden, zodat de kleuren van het glas-in-lood nog mooier uitkomen”.

 

 

 

Wat is jouw ultieme stylingtip?

“Behang! Ik hou zo van toffe behangetjes en ik durf hiermee te experimenteren. Je kan zo makkelijk een groots effect creëren met behang en als het toch een beetje tegenvalt heb je het er ook zo weer vanaf”.

 

 

 

Wat staat er op je verlanglijstje?

“We zijn op dit moment heel druk bezig met de inrichting van de tuin. Vorig jaar hebben we een nieuwe schuur neergezet en de bestrating opnieuw gedaan. Dit jaar gaan we verder met de beplanting en verdere styling van de tuin. Komende zomer is het eindresultaat te vinden op @haarlemshuisje”.

 

 

Woon je nu in je droomhuis?

“We wonen absoluut in ons droomhuis. Ik ben gek op alle oude originele details van het huis. Bovendien zitten we dichtbij de stad en toch hebben we een gigantische tuin”.

 

 

 

Wie zou je in deze rubriek terug willen zien?

“Ik zou Cilvya van @pastelcrib wel terug willen zien in deze rubriek. Ze woont in een appartement in Den Haag en ze heeft deze ingericht als een waar pastel paleisje”.

Dank lieve Arianne voor dit inkijkje in jouw prachtige huis. Ik ben heel benieuwd naar je tuin! Wil je meer zien van Arianne? Volg dan @haarlemshuisje.

 

Wil jij jezelf in deze rubriek terug zien? Stuur dan een berichtje naar marije@houseofstyling.nl.

STYLINGTIPS

DIY

TUIN

BLOGS

BINNENKIJKEN

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.