Skip to main content

MARIJE DIJKSTRA

INTERIOR DESIGNER

Mijn Verhaal

Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie (Interior Design and Styling, Hogeschool Saxion) en heb jaren gewerkt als interieurontwerper en styliste voor diverse opdrachtgevers waaronder interieuradviesbureaus, woonwinkels zoals Eijerkamp, verschillende woon-en lifestylebladen zoals VT Wonen en Ariadne at Home en RTL woon- en klusmagazine.

Marije Dijkstra Houseofstyling.nl

Ik ben gepassioneerd over interieur en styling, geraakt door de uitwerking van kleur en de invloed van kleur op omgeving. Als klein meisje was ik al gek op huizen en interieur. Vooral vintage vond ik geweldig om tussen allemaal oude spulletjes een pareltje te vinden. Samen met mijn moeder stond ik te turen in de etalage van de makelaar naar de meest fantastische huizen en inrichtingen. Ik heb altijd al een enorme creatiekracht gevoeld. Door gebruik te maken van een combinatie van verschillende stijlen en oude en nieuwe spullen creëer ik een functionele basis en gaat je interieur leven. Ik maak een vertaalslag van jouw specifieke woonwensen en stijl naar een fijne evenwichtige leefplek waar woonplezier het belangrijkste is. Dit geeft een interieur een persoonlijke uitstraling en zo vertelt elk huis en elke ruimte vertelt een verhaal. Door mijn kennis, jarenlange ervaring, sterke intuïtieve vermogen en ervaringen zie ik wat een ruimte of een huis nodig heeft om weer in balans te komen met een positieve flow. Flow is het gevoel wat mensen krijgen wanneer ze een ruimte binnenkomen.

“Het werk van Marije is kort samengevat persoonlijk en tijdloos zonder daarbij functionaliteit en details uit het oog te verliezen”.

De sfeer is goed, de kleuren en de ruimte; alles klopt. Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met veel liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.