Woonhuis | Groenekan

Twee-onder-een-kap woning

Woonhuis, Groenekan

Deze opdrachtgever heeft mij gevraagd de gehele benedenverdieping te restylen door een goede basis neer te zetten die bij haar en haar gezin past, ingetogen kleurrijk met een warme sfeer en goede verlichting. Warmte en gezelligheid staan centraal in dit fijne familiehuis.

“De lange wand die de woonkeuken en het zitgedeelte met elkaar verbindt, krijgt een mooie ‘fresco’ afwerking met een zeer matte authentieke kalkverf uitstraling”

Ik heb in dit project gebruik gemaakt van verschillende groene tinten in verschillende texturen. Het landelijke uitzicht haal ik hiermee naar binnen. De lange wand die de woonkeuken en het zitgedeelte met elkaar verbindt, krijgt een mooie ‘fresco’ afwerking met een zeer matte authentieke kalkverf uitstraling.

In het zitgedeelte heb ik een modulair zitelement geplaatst. Je kan hier vanaf tv kijken, genieten van de houtkachel maar ook een rustiger plekje zoeken om een boek te lezen. Het ronde hoogpolige kleed biedt tegenwicht aan de strakke vormen en harde materialen zoals de hardstenen vloer.

Door materialen, kleuren en vormen goed op elkaar af te stemmen ontstaat er een spannend geheel en wordt het interieur persoonlijk. De 3D-presentatie geeft een goed inzicht in de ruimtes, lichtval en mogelijkheden.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s