PERSOONLIJK STYLING ADVIES 

Elk huis is uniek. Elk advies is maatwerk. Door gebruik te maken van een combinatie van verschillende stijlen en oude en nieuwe spullen creëer ik een functionele basis en gaat je interieur leven. Ik maak een vertaalslag van specifieke woonwensen en stijl naar een fijne evenwichtige leefplek waar woonplezier het belangrijkste is. Dit geeft een interieur een persoonlijke uitstraling en zo vertelt elk huis en elke ruimte vertelt een verhaal. Door mijn kennis, jarenlange ervaring, sterke intuïtieve vermogen en ervaringen zie ik wat een ruimte of een huis nodig heeft om weer in balans te komen met een positieve flow. Flow is het gevoel wat mensen krijgen wanneer ze een ruimte binnenkomen. De sfeer is goed, de kleuren en de ruimte; alles klopt.

 Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een ontwerp te komen.

PERSOONLIJK STYLING ADVIES THUIS (2,5 UUR)

Twee en een half uur lang advies in je eigen huis om daarna zelf met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Voor wie? Dit advies is heel handig als je een concrete vraag hebt en mondeling advies nodig hebt van een professional.

Je bent blij met je huis maar mist de finishing touch. Je wil meer kleur en sfeer maar weet niet waar je moet beginnen. Of ben je op zoek naar inspiratie voor een thuiswerkplek? Wat kan er binnen de aanwezigen ruimte om wonen en werken te combineren? Wat is nu eigenlijk een goede basis? Ga je samenwonen en moet je twee interieurs combineren maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe creëer je een persoonlijke fijne sfeer met de spullen die je al hebt? Ben je net verhuisd of heb je een verbouwing achter de rug en zie je door de bomen het huis niet meer? Dan is dit advies ideaal!

Wat kan je verwachten? Ik beantwoord al je vragen over kleur, styling, indeling en verlichting. Ik kan je voorbeelden laten zien door te schuiven met meubels zodat je meteen kan zien wat het effect is. Of wil je leren hoe je mooie hoekjes creëert zonder dat het los zand is? Na dit advies ga je gegarandeerd met nieuwe creatieve energie aan de slag.

Prijs 347,-

PERSOONLIJK STYLING ADVIES AANVRAGEN

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

Het was heel verhelderend om met Marije te overleggen. Ze komt met frisse nieuwe ideeën en heeft durf. Voor mij was het heel fijn dat ze me bevestigde in een aantal ideeën die ik had maar waarvan ik niet helemaal zeker was of het bij ons huis past en tijdloos genoeg is (en of het niet is ingegeven door alle Pinterest en woonbladen beïnvloeding).

Jorinde CrumGroenekan

Van tevoren had ik niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Super blij met het resultaat!

Lisa SteltenpoolHilversum

Prettig, functioneel, direct toepasbaar, oog voor detail en origineel. In 1,5 uur een overzicht met direct toepasbare en werkbare adviezen die het huis er fantastisch uit laten zien met behoud van eigen sfeer van het huis.

Georget BoumanGroenekan

Marije luistert en kijkt goed naar de sfeer die je zoekt, ze doet dit met veel gevoel voor het huis, met de ruimte binnen in relatie tot de tuin en vertaalt dat in praktische, inspirerende inzichten en tips.

Jorinde CrumGroenekan

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden.

AukjeHouten

EEN KLEINE GREEP UIT MIJN RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Filter

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s