70- JAREN SENIOREN WONING | Driebergen-Rijsenburg

Van eengezinswoning naar senioren woning. 

Voor deze opdrachtgever maakte ik een indelingsplan, kleuradvies en lichtplan. Dit echtpaar heb ik eerder geadviseerd voor verkoopstyling van hun woonhuis. Ter inspiratie heb ik goed gekeken naar de prachtige werken van Rachel Dubbe. Eén van haar werken komt ook terug in het moodboard. Aan de hand van het indelingsplan heb ik een lichtplan gemaakt inclusief voorstel voor zwarte armaturen voor het contrast. De bewoners durven te kiezen voor kleur en hebben een voorliefde voor natuurlijke materialen. We hebben gekozen voor licht eiken meubels, gecombineerd met enkele antieke stukken. Juist deze combinatie geeft het interieur een persoonlijk tintje. Als basis heb ik gekozen voor een eiken vloer, gestuukte wanden met een zacht grijze warme kleur en warm wit. De raambekleding is een tint donkerder dan de zacht grijze warme muur. Ik heb gekozen voor licht eiken meubels.

Het mosterd geel van de eetkamerstoelen, warme donker rood van de bank en aqua blauw van de fauteuil komen allen terug in het karpet zodat het een geheel vormt. Ik heb hier een tikje mat goud aan toegevoegd om het geheel nog wat sprankelender te maken. Ik heb gekozen voor een mix van materialen zoals linnen voor de vouwgordijnen, zijde en wol voor de kussens op de bank en een bouclé achtige stof op de fauteuil. Door variëteit in materiaalkeuze aan te brengen gaat het interieur leven. Ik ging mee shoppen en heb hun eigen persoonlijke sfeer in het huis gebracht door oude en nieuwe accessoires te stylen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s