’30- jaren woonhuis | Den Haag

Kleuradvies en 3D-presentatie

Kleuradvies en 3D-impressies ’30- jaren woonhuis, Den Haag

Deze opdrachtgever, een gezin, wilde graag kleur toevoegen aan hun prachtige huis met overwegend witte wanden. Gaandeweg het advies kwamen we erachter dat ze eigenlijk ook ontevreden waren met de indeling. Ook de verlichting en styling konden ook wel een update gebruiken. Dit advies was de basis voor een frisse nieuwe look zonder al teveel inspanning. Als uitgangspunt heb ik kleuren gebruikt die al als accentkleur aanwezig waren. Door het gebruik van een subtiele warme beige/grijs heb ik de woonkeuken en keuken bij elkaar betrokken. Kleur geeft functies aan de ruimte. Door hier en daar te schuiven met meubels is het geheel luchtiger geworden, heeft de tv een logischer plek gekregen, is er een extra leeshoekje gecreëerd en heeft het kunstwerk een betere plek gekregen. De hoogte benadrukte ik door verlichting, grote planten en door planken op te hangen voor mooie accessoires. Voor deze opdrachtgever maakte ik een kleuradvies met verf en behang, heb ik een vertaling van het kleurenpalet gemaakt naar accessoires en kunst, stylingadvies gegeven voor keuken- en eetkamer, stylingadvies voor woonkamer, hebben we een brainstormsessie gehouden om tot een nieuwe indeling te komen en heb ik een suggestie gegeven voor een maatwerkmeubel rondom de haard voor de tv. Verder veel praktische tips gegeven om weer flow in het interieur te krijgen zodat het interieur gaat leven. Om het advies inzichtelijk te maken heb ik diverse 3D- impressies gemaakt. Zo werd het gebruik van kleur en materiaal naast de stalen en het moodboard nog inzichtelijker.

MOODBOARD

Ik heb een vertaling gemaakt naar een concreet kleurenpalet inclusief accessoires en kunst. Per kleur heb ik de hoeveelheid aangegeven die de gewenste warme eigentijdse sfeer ondersteunen.

3D VISUALISATIE

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s