Dubbele Bed & Breakfast | Midden Nederland

Kleur en sfeer advies

Kleur en sfeer advies voor dubbele Bed & Breakfast, midden Nederland

Voor een opdrachtgever in het midden van het land heb ik na een brainstormsessie, twee sferen gevisualiseerd en twee bijbehorende kleurplannen uitgewerkt voor een nieuw te bouwen landelijk gelegen dubbele B&B. De opdrachtgever houdt van zachte, vergrijsde kleuren en Scandinavische invloeden. Deze wensen heb ik rekening houdend met de omgeving vertaald naar twee sferen. De moodboards en kleurplannen dienen ter inspiratie zodat hun plannen wat meer gaan leven. Heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

MOODBOARD

Ik heb een vertaling gemaakt naar een concreet kleurenpalet inclusief accessoires en kunst. Per kleur heb ik de hoeveelheid aangegeven die de gewenste warme eigentijdse sfeer ondersteunen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s