Tienerkamer | Utrecht

Tienerkamer | Groenekan

Ik krijg regelmatig vragen over kinderkamers en tienerkamers. Met name over kleur, indeling en hoe je hier nou een mooi geheel van maakt. Ben je op zoek naar inspiratie voor een kinderkamer? Ik kan langs komen voor advies maar ik kan je ook online voorzien van inspiratie en zorgen voor een persoonlijke sfeer en vertaling naar een kleurenpalet inclusief passend behang, meubels en accessoires.

 

In deze tienerkamer komt de vergrijsde frisse blauwe kleur terug. Het grijsblauw is een levendige en verzadigde kleur. De tussendeur heb ik dezelfde kleur als de naastliggende inbouwkasten gegeven. De kleur komt ook terug in het meubel achter het bed om er een mooi geheel van te maken. Het behang komt op verschillende plekken op de tweede verdieping terug en geeft een extra dimensie aan het geheel. In dit ontwerp heb ik gebruik gemaakt van Farrow and Ball Stone Blue.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Interieur Advies

Particulier & Zakelijke Transformaties

Verkoopstyling

Waarde verhogen door een gecertificeerd vastgoedstylist

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s