Skip to main content

HOUSE OF STYLING

INTERIOR DESIGN & STYLING

WAT HOUD EEN ADVIES IN?

MIJN STIJL

Mijn werk kenmerkt zich door logische zichtlijnen, verbinding tussen de ruimtes, en de combinatie van uitersten in harde- en zachte materialen, licht en donker, organische vormen naast strakke belijningen en stoer en teer. Ik werk graag met naturellen, zwart- en grijstinten en ingetogen kleuren. Kleurrijk maar niet schreeuwerig. Qua materialen heb ik een voorliefde voor hout, beton en natuurlijke stoffen als linnen en katoen. Maar ook behang naast een strak gestuukte wand. Kortom contrasten en rijke materialen. Mijn aanpak is doordacht en intuïtief met aandacht voor detail.

KENNISMAKING

Vanuit de kernvragen “wat is belangrijk voor je en hoe wil je leven?” kijk ik graag met liefde naar je huis en leefomgeving om tot een advies te komen. Of je nou op zoek bent naar een interieurontwerper voor een totale re-styling van je interieur of een bank met het perfecte kleed ik zorg dat je jezelf terug ziet in je interieur. Dat is mijn kracht. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen. Ik kom persoonlijk bij je langs of we plannen een online afspraak.

MOODBOARD

Als uitgangspunt maak ik een moodboard waarop ik je stijl, materialen en kleuren visualiseer. Hierbij gaat het om de look en feel. Het is een verzameling van afbeeldingen die de sfeer, kleur, materiaalkeuze en textuur van het ontwerp weergeven.

INDELINGSPLAN

Samen kiezen we de indeling die goed aansluit bij jouw leefsituatie. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, zeker als je goed kijkt naar de functie per ruimte. Ik maak afhankelijk van je woonwensen en soort advies, een of meerdere indelingsvoorstellen die zowel esthetisch als functioneel zijn. De indeling werk ik uit in 2D, 3D of desgewenst in een render.

3D IMPRESSIE

3D-impressies van de ruimte geven een nog duidelijker beeld van een nieuwe indeling en hoe een ruimte er uit ziet met de gekozen kleuren en materialen. Zo krijg je een nog betere indruk van het totaalbeeld.

KLEUR- EN MATERIAAL ADVIES

Het kleur- en materiaaladvies baseer ik op het moodboard en zorgt voor balans en eenheid. Kleur is de snelste manier om op een eenvoudige manier groots effect te bereiken. Zonder al teveel inspanning kan je je interieur voorzien van een frisse nieuwe look. Ik werk met verschillende merken Farrow and Ball, Vestinghpaint, Little Green, Histor en Flexa.

MEUBEL- EN STYLINGPLAN

Het gaat om thuis komen en thuis voelen. De combinatie van reeds aanwezige en nieuw meubels versterken het gewenste beeld, hier voeg ik styling vondsten aan toe en zo laat je je interieur groeien. Een goede basis is onontbeerlijk om je interieur stap voor stap te laten groeien. Jouw wensen en budget zijn hier in doorslaggevend. Je ontvangt een handig overzicht met producten en de prijzen.

LICHTPLAN

Aan de hand van het indelingsplan ontwerp ik een lichtplan inclusief voorstel voor armaturen die passen in het ontwerp. Dat wil zeggen dat ik basis, accent, functioneel en sfeerverlichting mee neem in het ontwerp en aan geef waar de verlichtingspunten moeten komen.

MAATWERK

Maatwerk kan net even dat beetje extra aan je interieur geven om een ruimte beter tot zijn recht te laten komen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een kast, roomdevider of haard die ingebouwd moet worden. Je kan dit zelf regelen of ik schakel een interieurbouwer in om jouw perfecte maatwerkmeubel te realiseren.

EYECATCHERS

Ben je op zoek naar dat ene unieke meubelstuk of heb je het perfecte bijzondere behang nog niet gevonden? Laat het mij weten en ik ga voor je op zoek.

KUNST

Je bent op zoek naar kunstwerk maar komt er niet uit. Ik help je graag op weg om uit te vinden wat aansluit op jouw smaak.

WELK ADVIES PAST HET BESTE BIJ JOU?

COMPLEET

INTERIEURADVIES

STYLING ADVIES

AAN HUIS 

LOSSE

MODULES

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD

"Marije heeft ons heel prettig geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis en de inrichting van ons nieuwe huis. Ze heeft onze wensen verrassend vertaald".

Gerard en GradaDriebergen-Rijsenburg

“Marije luisterde goed naar mijn wensen en ook naar wie ik ben. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Haar adviezen gaven direct sfeer. Ik heb weer zin in om van ons huis een thuis te maken".

Margreet van der WerLeeuwarden

Marije heeft goed geluisterd naar onze wensen en fantastisch geholpen om ons interieur persoonlijker te maken. Ons interieur is luchtiger en kleurrijker geworden en voelt nu meer eigen. Haar adviezen waren concreet en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Dank Marij!

RoosDen Haag

Mijn vraag was hoe we op een makkelijke manier ons huis Fundaproof konden te maken. Na een advies aan huis zijn we zelf aan de slag gegaan met de super handige tips en het stappenplan van Marije. Huis werd ook nog eens boven verwachting goed verkocht. Zeer tevreden!

AukjeHouten

We kregen ons nieuwbouwhuis en er kwam zoveel op ons af. Marije kwam met het idee voor een brainstormsessie in ons nieuwe kale huis waar we de basis legde voor ons interieurplan. Dat was een gouden greep. We hebben aangegeven wat we wel en niet mooi vinden en Marije heeft een nieuwe sfeer voor ons neergezet waar wij ons thuis in voelen.

JeroenUtrecht

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

MAIL MIJ

EEN KLEINE GREEP UIT MIJN RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

Filter

Over Marije

Ruim 15 jaar interieur ontwerper en styliste

Portfolio

Een kleine greep uit mijn recente opdrachten

Interieuradvies

Particuliere & zakelijke interieur transformaties

Verkoopstyling

Verkoopprijs verhogen door verkoopstyling

Wooninspiratie

Blogs en binnenkijken bij Instagrammer’s

error: Wil je mijn content gebruiken? Stuur mij dan even een berichtje.